Concert de Santa Cecília 2020 de la Banda de Música de Sant Llorenç

Després d’un any difícil i diferent a causa de les actuals circumstàncies provocades per l’actual pandèmia mundial ocasionada per la Covid-19, que ens ha afectat a tots, a alguns amb més força, ja que han perdut als seus éssers estimats, o pateixen seqüeles a causa de la malaltia.
A la fi, els components de la Banda de Música Llorenç des Cardassar, que han continuat malgrat les dificultats, assajant a casa durant el confinament i darrerament en grups amb el director, Pere Siquier, el proper diumenge dia 22 de novembre, dia de la patrona dels músics, Santa Cecília, oferiran a la Plaça de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, a les 11 del matí, el Concert Especial de Santa Cecília 2020.
Programa Concert de Santa Cecília 2020
Baby Elephant Walk H. Mancin Ar:J. Edmondson
A fairy tale Ferrer Ferran
The simpsons Danny Elfman A:P. Jennings
Tom and Jerry Scott Bradley Ar:J. Bellini
The happy cyclist Ted Huggens Solistes: Joan Bauzá Antònia Santandreu
Tv – Cartoons in cocert Arr: G. Salvagni

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada