Cinisme

Un día d’aquesta setmana, en el programa Cuatro al día, el presentador va donar la notícia de què una empresa d’alarmes xinesa havia fet l’anunci del seu producte emprant una imatge de Pablo Iglesias.
Tant el presentador com els tertulians s’esbutzaren de rialles quan un d’ells va fer la broma que compraria aquesta alarma, si podia evitar que el dirigent de Podemos entràs a caseva.

Que rigués Jaime González, el cap d’Opinió d’Okdiario i col·laborador d’Intereconomía ho veig com a lògic, que ja sabem que Eduardo Inda i Pablo Inglesias són com l’aigua i l’oli, però que també ho corroboràs i se’n rigués Cristina Cifuentes ho trob com a tirant a cínic, per no emprar paraules més dures, sobretot perquè ella va haver de dimitir com a presidenta de la Comunitat de Madrid quan es difongué un vídeo en el qual se la veia a la cambra de seguretat d’uns establiments comercials per, pressumptament, haver intentat robar un flascó de perfum.
Crec que calladeta hauria estat més “guapa”.

Un comentari a “Cinisme

  1. Com diriam ‘Spain ist different’. Ara sortiré a un altre lloc com es diu en mallorquí: L’altre dia el batle de Madrid va assegura no saber moltes vegades com obrar amb ses mesures que ells mateixos han pres pel COVID, si pot sortir a les dues de la matinada d’un sopar a casa d’amics, i que crida al seu regidor de Seguretat. Això com s’interpreta exactament, per a no incomplir i veure’s multat per la policia que ell comanda? Com bé dius cinisme total.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +1 (de 3 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada