Defunció a sa Coma de Juana Aina Villalonga Pol

Avui, dimecres, dia 2 de desembre, ha mort a sa Coma on residia des de fa uns anys, Juana Aina Villalonga Pol. Natural de Binissalem era component de l’agrupació del Tall de Vermadors del seu poble natal.

Es va casar fa 25 anys amb en Sion Sureda de Porto Cristo. El matrimoni, eren socis de l’Associació de Veïns de sa Coma i de l´Associació de la Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma. L’any passat a les Festes Patronals de sa Coma, na Juana Aina, va tocar el guitarró per acompanyar, juntament amb l’organista, el Ball de l’oferta. La trobarem a faltar. Descansi en Pau.
La prègaria, condol i funeral en sufragi de na Juana Aina, serà el divendres, dia 4 de desembre a les 19´15h a la Parròquia de la Verge del Carme de Porto Cristo.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada