Presentació del conte “Me vull vestir de dimonió!”

De Marga Serrano Servera i il·lustrat per Raquel Moreno Nadal.

El proper dia 11 de desembre a les 20h. a la Biblioteca Municipal de Manacor, es presentarà el conte Me vull vestir de dimonió!, de l’autora Marga Serrano Servera i amb il·lustracions de Raquel Moreno Nadal.

En temps de pandèmia i amb les festes de Sant Antoni suspeses a Manacor, en Martí, el nin protagonista del llibre, planeja visitar el Dimoni a ca seva per tal de xerrar amb ell sobre les festes suspeses.

El Dimoni, dimonions, Sant Antoni i demés personatges, dibuixats per la il·lustradora manacorina Raquel Moreno, que surten en mascareta i respecten en tot moment les normes de distància de la pandèmia, creen una història divertida i intrigant per tal d’aconseguir una alternativa a l’anul·lació de les festes més estimades pels manacorins.

Presentarà es conte el Doctor en Història i escriptor, Manel Santana.

Es tracta d’un projecte d’edició conjunt realitzat amb l’empresa de serigrafia i publicitat Port Gràfic, de Manacor, juntament amb Purpurina Editorial i la il·lustradora Raquel Moreno Nadal. El conte està imprès per Port Gràfic.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada