Na Marga Fullana guanya de forma incontestable els 5000m MultipalmaEsports

L’atleta llorencina guanyà sense cap classe de resistència, a la categoria femenina, aquesta cursa que organitzava el passat dimarts el club palmesà MultipalmaEsports i que es portà a terme damunt el pis d’asfalt del Polígon de Son Castelló, una superfície idònia per aconseguir bones marques de velocitat, però a on incomprensiblement, si més no des del meu punt de vista, es varen situar diversos revolts de 180 graus al recorregut.

Na Marga s’alçà amb aquesta victòria amb una mitjana quilomètrica de 3 minuts i 43 segons i un temps total de 18 minuts i 39 segons, gairebé 2 minuts menys que la segona atleta classificada a la mateixa prova. Aquí en podeu consultar els resultats

 

Pel que fa altres participants a curses d’atletisme, jo participava a la mateixa cursa de 5000m i vaig arribar a la vint i quatrena posició masculina amb una mitjana de 3  minuts i 50 segons i un temps total de 19 minuts i 13 segons.

Per altra banda, en Mateu Oliver participà a la Mitja Marató de l’Ultra Ibiza 2020, que completa amb un temps de 2 hores i 56 minuts.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada