Emoticona’t

Avui toca menú calentet, que l’hivern ja és aquí i toca escalfar-nos. L’entrant és la foto que el diari El Mundo ha dedicat a l’escola Mestre Guillem Galmés; el primer plat l’esdeveniment del Cardassar-Atlètic de Madrid; el segon, les bones dades del coronavirus al nostre muncipi;i com a postres els aclariments que es veuen forçats a fer els nostres polítics locals a través de les xarxes socials per no fer més transparents els plens. Au idò, començam:

  1. EL MUNDO IL·LUSTRA UNA NOTÍCIA AMB UNA FOTO DE L’ESCOLA DE SANT LLORENÇ

Això no tendria més història si no fos perquè la notícia es titula “El independentismo se organiza en Baleares para imponer el catalán también fuera de las aulas” i l’il·lustren amb la nostra escola. Indirecta o casualitat?   😂😂

Aquí teniu l’enllaç de la notícia i la foto en qüestió.

 

2. EL CARDASSAR-ATLÈTIC DE MADRID DONA PER MOLT

Serà un partit històric.

Primer l’alegria del sorteig i el protagonisme del poble per tota la premsa de l’estat (el darrer reportatge per exemple ha estat al Periódico); després, la incertesa de quants d’espectadors hi podrien caber i com es distribuirien les entrades;  la por que el partit s’hagués de traslladar a un altre camp per les estrictes mesures de seguretat; la preocupació de si la lluminària del camp bastaria per a retransmitir-lo en directe amb certa qualitat; i finalment un poc de polèmica amb l’enfado d’una penya mallorquina de l’Atlètic de Madrid perquè no li donaven entrades. Si abans de jugar-se el partit ja ha provocat tantes emocions, no vull saber jo el proper dimecres què ens espera  😅😅😅. Els més afortunats ho podran presenciar en directe i els altres ens haurem de conformar per televisió (Cuatro o IB3). I recordau que l’endemà tendrem la crònica in situ a Card.cat del nostre enviat especial, míster Tolo Roig Pocholo.

 

3. LES XIFRES DEL CORONAVIRUS MILLOREN AL NOSTRE MUNICIPI

Sí, és ver, milloren però no a la resta de l’illa.

Així ho marquen les darreres dades, del passat 10 de desembre, que marquen 13  casos actius pels 35 que vam arribar a tenir fa unes setmanes. Això sí, les xifres a la resta de Mallorca no són tan bones i estan a punt d’adoptar noves mesures restrictives. Toca encara fer sacrificis…

4. ACLARIMENT AL FACEBOOK D’UN PLE DE L’AJUNTAMENT

Manuela Meseguer, representant del PP a Sant Llorenç, va haver d’acalrir al Faceboook de l’Ajuntament el vot negatiu del seu partit en un punt del darrer Ple. Concretament va publicar això:
“Sant Llorenç quiero aclarar q no es verdad que votáramos en contra de la subvención de 40.000 € para los deportistas, y así lo explicamos en el pleno. Nosotros estamos a favor de potenciar el deporte y a los deportistas con dinero público, pero no queremos q se haga sin control y por eso pedimos estar en la comisión que decide a quien se da el dinero, y porque, y exigimos se lleve a cabo el acuerdo de pleno sobre el PRINCIPIO DE TRANSPARENCIA y no quisieron que controlemos ( porque será ? ) y ante esta falta de transparencia, no podíamos apoyar la moción pero insistimos en que estamos de acuerdo en apoyar el deporte con nuestro dinero, queremos saber cuánto se da?, a quien no se da ?, y porque se da?
pero también insistimos en la TRANSPARENCIA y recordando siempre q estamos en DEMOCRACIA, Y aprovecho para felicitar al CARDASSAR y espero que ganen el próximo partido y q se lleven a cabo las medidas de seguridad contra el COVID
seguiremoapoyando ninguna decisión que se produzca con dinero público que no estemos en la decisión de a quien se da y porque se da, ellos no nos quieren controlando esas decisiones incumpliendo el acuerdo de principio de
TRASPARENCIA lo cual nos hace sospechar de porque no quieren q ,estando en la comisión deportiva como está Xavi Cabrera apoyando siempre, a la hora de gastar dinero público , ahí no quiten q este el Pp, bueno pues por esto no apoyamos la decisión ni está ni ninguna q se haga con el dinero de todos”

Xerrant de transparència (en majúscula com posa la mateixa Manuela), si els Plens, com fa temps que reclamam, es deixassin gravats al canal de Youtube que té l’Ajuntament o els partits polítics es molestassin a explicar a la ciutadania ( a través de Card.cat, un blog propi o el que sigui) els vots en contra o a favor de  qualsevol qüestió, s’estalviarien aquests malentesos que se produeixen per la falta d’informació i explicacions d’urgència com aquesta a través de les xarxes socials no farien falta.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada