Prèvia Cardassar-Atlètic de Madrid

Mentre arriba el gran dia, Card.cat anirà posant i actualitzant els diferents reportatges i notícies que per aquest partit van sortitnt als diversos mitjans de comunicació. Per ara ja tenim en Tomeu Pa  Futre en acció, la il.lusió dels més petits… i molt més!

Estau atents que cada certes hores hi pot haver novetats!

  • Reportatge al Diario de Mallorca amb el president, Jaume Soler, i el vicepresident, Gabriel Servera; la regidora d’Esports, Antònia Bauçà; l’entrenador de l’equip, Miquel Àngel Tomàs; el capità, Biel Toni Roig; el soci emblemàtic Llorenç Meco; i els germans Monroig, aficionats joves de l’equip. Aquí teniu el reportatge escrit i aquí el vídeo.
  • En Tomeu Futre, qui sinó, és visitat per ib3 i dona la seva peculiar visió del partit (ell que tendrà el cor dividit entre l’equip del seu poble, el Cardassar,  i el de tota la vida, l’Atlético). I alertau que el final té sorpresa, no el vos ho perdeu! Vídeo
  • Els preparatius del partit i la il·lusió dels més petits per aquest partit es pot veure en aquest altre vídeo d’ib3.
  • Lluís Monroig, gran aficionat del Cardassar, es fa un peculiar tall de cabells per a l’ocasió: vídeo ib3 
  • Roda de premsa de l’entrenador de l’Atlètic de Madrid abans d’enfrontar-se al Cardassar. Sembla que el Cholo no es fia: enllaç.
  • Entrevista al presi, Jaume Soler, abans del partit per IB3: enllaç.
  • Els nins a l’escola plens d’il·lusió abans del partit: enllaç.

Un comentari a “Prèvia Cardassar-Atlètic de Madrid

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada