L’Ajuntament de Manacor regala 1.800 bosses de cotó reutilitzables

L’Ajuntament de Manacor fa 1.800 bosses de cotó reutilitzables per a anar a comprar a la Plaça de les Verdures i reduir el plàstic.
Les bosses es regalaran a les parades de la plaça amb cada compra a partir d’aquest dissabte 19 de desembre
L’Ajuntament de Manacor ha fet 1.800 bosses de cotó orgànic reutilitzable amb l’objectiu de reduir el plàstic. Aquestes bosses de tela es regalaran a totes les persones que facin alguna compra a partir d’aquest dissabte 19 de desembre a les parades de la plaça de les verdures i a la peixateria municipal.
La delegada responsable del mercat i impulsora d’aquesta iniciativa, Cristina Capó, anima els veïns a fer servir bosses reutilitzables a l’hora d’anar a comprar i «reduir el plàstic a la mínima expressió per a avançar cap a patrons de consum més sostenibles».
Les bosses es regalaran fins a final d’existències.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada