L’Ajuntament de Son Servera i l’Obreria de Sant Antoni suspenen les festes de Sant Antoni 2021 arran de l’alerta sanitària per la Covid-19

Comunicat:
L’Ajuntament de Son Servera, juntament amb l’Obreria de Sant Antoni serverina, han decidit en una reunió duita a terme aquest dijous, 17 de desembre, suspendre finalment tota la programació de les Festes de Sant Antoni 2021.

Una decisió que s’esdevé per la situació actual, per l’augment de la incidència i dels casos de Covid-19 a l’illa i al municipi, i per les mesures restrictives per evitar-ne la propagació i que previsiblement seran vigents també durant el mes de gener.
En aquests moments, la responsabilitat ha de ser la prevenció de la salut de la ciutadania i, per tant, es decideixen cancel·lar tots els actes habituals, atès que és una celebració que sol ser multitudinària.

Tot i que és una decisió meditada i sentida, és el moment de fer les coses amb prudència i anteposant la seguretat de cada persona. Amb tot, des de l’Ajuntament i l’Obreria ens posarem a treballar per poder tenir un Sant Antoni 2022 com Déu mana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.