Sant Llorenç des Cardassar suspèn tots els actes de Nadal i Sant Antoni

Aquesta decisió ha vengut provocada per l’augment de contagis a tots els municipis i no afecta a la Cavalcada dels Reis

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha suspès tota la programació de Nadal Cultural, així com també les festes de Sant Antoni 2021. Ho ha oficialitzat aquest dilluns, 21 de desembre, amb un decret de batlia.

Tots els esdeveniments es troben emparats a unes capacitats màximes d’aforament respectant, en tot moment i de manera estricta, la distància social i l’ús de la mascareta. D’aquesta manera s’entén que tots els esdeveniments presencials suposen un punt de risc elevat de contagi que, en la major mesura possible, s’han d’evitar. Per aquest motiu, de s de l’Ajuntament s’ha optat per suspendre  totes les es activitats organitzades per part de l’Ajuntament incloses en el programa del Nadal Cultural 2020/21, així com tots els actes relacionats amb l’arribada del Reis d’Orient, excepte la cavalcada dels reis, que es comunicarà oportunament la manera, si és possible, de realitzar-la i seguir-la. Igualment, també queden suspesos tots els actes relacionats amb la festivitat tradicional de Sant Antoni, ja que no es té previsió de millora en tan poc temps.

Des del consistori es lamenta haver d’adoptar aquesta mesura però en aquest moments, és considera imprescindible fer un esforç tan individual com col·lectiu per a que el més aviat possible puguem començar a veure una millora en la situació.

2 comentaris a “Sant Llorenç des Cardassar suspèn tots els actes de Nadal i Sant Antoni

    • Tanmateix no ha de venir ni telecirco, ni “el preparao”, ni en Rafa Nadal, ni en Simeone. Si no se poden fer una foto devora un famós n’hi ha que no mouen un dit. El poble que se foti.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Puntuació: +3 (de 5 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada