El PP abandona el Ple

Un bon regalet nadalenc s’han donat els nostres polítics en el darrer Ple que es va fer ahir a l’Espai 36. Resulta que el PP al complet va abandonar el Ple en protesta pels comptes que va presentar l’equip de Govern, diferents als que els hi havien fet arribar, per la qual cosa “se sentiren enganyats”, segons paraules de la pròpia Manuela, líder del Partit Popular de Sant Llorenç. Peri això impugnaren els Pressupostos municipals del 2021.

Tot això ho sabem per una notícia externa que ha sortit al Diario de Mallorca, ja que com sabeu els vídeos del Ple no es pengen al youtube, ni cap partit es molesta en enviar cap comunicat per explicar el que succeeix al Ple als ciutadans (coses de la mal entesa transparència…). Així les coses, us deixam amb el que sabem: un enllaç al Diaro de Mallorca.   

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada