Els articles més visitats de l’any 2020 a Card.cat

En un any marcat per la pandèmia no era mal d’endevinar que més d’un escrit relacionat amb el tema es colaria en el top ten d’articles més visitats del 2020. També observam que la nostra aposta per entrevistes a gent de la comarca, normalment relacionades amb la seva feina o alguna afició, són molt ben rebudes, i que des de la torrentada la gent fa més cas a les notícies dels temporals. Aquí teniu, però,  el rànquing sencer d’aquest any que acabam d’abandonar amb l’enllaç corresponent (per si voleu revisitar l’article en qüestió), el número de visites que ha tengut, i quin és l’autor. 

  1. Entrevista a Cati Bel Nebot Puigròs, infermera de l’Hospital de Manacor, en plena pandèmia.  2.087 visites. Autor: Pau Quina.

2. Precaució a les carreteres:  Avís per anar alerta a l’hora de passar per alguns camins del municipi a causa del temporal del 20 de gener. Se veu que la torrentada encara és més que present a pesar del temps passat i la gent es va voler informar a través d’aquest vídeo.  1.230 visites. Autor: Serafí Lliteres a partir d’un vídeo enviat per Onofre Garcia.

3. Al meu tio Pedro: Un d’aquests articles que un s’estimaria més no haver escrit mai. La demostració que la pandèmia anava de veres i era (i és) ben cruel.  1.205 visites.  Autor: Pau Quina.

4. Què ha passat  a la platja de sa Coma?  Un bon dia de març (just abans de l’arribada de la pandèmia) sa Coma es vai aixecar amb una aigua bruta i vermellosa i , clar, les especulacions i preguntes van començar a sorgir. 895 visites. Autora: Magdalena Ordinas.

5. Entrevista a Jaume Bassa, biòleg carrioner i regidor a l’Ajuntament, sobre un test PCR que obté resultats fiables en 30 minuts.  Quasi un any després potser estaria bé demanar-li per què no s’ha tirat envant (o sí, i ho ignoram). Seria bo saber-ho…  Au, Magadalena ja t’he enviat feina! 839 visites. Autora: Magdalena Ordinas

6. Un laboratori mallorquí enllesteix un test PCR amb resultats més ràpids: Relacionat amb l’anterior notícia, el laboratori del mateix Jaume Bassa ens mostra la descoberta en qüestió a través del Diario de Mallorca.  806 visites. Autor: Pau Quina a partir d’una notícia del Diario de Mallorca.

7. Compareix una balena morta a la platja de sa Coma: I és que no cada dia veim fets extraordinaris com aquest en el nostre mar i, com és normal, va despertar la curiositat de la gent.  776 visites. Autora: Magdalena Ordinas.

8. Vídeos de les sonades en record de les víctimes del COVID: Encara relacionat amb el tema de la pandèmia, aquest article es feia ressò de la peculiar manera amb la qual la gent es donava suport, a pesar de no poder sortir de casa. Així, Antoni Genovart i la seva família, tots músics, ens regalaven cada horabaixa aquestes sonades de suport.   676 visites. Autora: Magdalena  Ordinas.

Imatges de la platja de Cala Millor després del temporal: De nou el temporal de gener; en aquest cas, com va afectar la platja de Cala Millor, que va quedar ben nua d’arena en algunes zones.  596 visites. Autor: Mateu Rigo

10. Una breu tempesta provoca la caiguda d’un arbre a la carretera de Manacor a Sant Llorenç i nombrosos desperfectes a Sant Llorenç: de nou el mal temps; aquest pic el granís que va caure precipitadament el passat agost. 589 visites. Autor:  Serafí Lliteres.

4 comentaris a “Els articles més visitats de l’any 2020 a Card.cat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada