Els Reis Mags d’Orient arribaren a Son Carrió carregats de regals pels nins i nines del poble

Enguany, els reis d’Orient ses Reials Majestats, Melcior, Gaspar, i Baltasar, arribaren a Son Carrió, i desfilaren pels carrers del poble acompanyats per la Xerebanda, els nins i nines del poble respectaren les recomanacions del Delegat de Son Carrió, Jaume Bassa, i veren desfilar els reis des de les finestres, balcons, i portals del poble, juntament amb els seus pares.
Aquest any, per a petits i grans han estat un any molt difícil, però els nins i nines de Son Carrió, s’han portat molt bé i els Reig Mags, arribaren amb nombrosos regals.
Les imatges que publicam a continuació han estat cedides pel Delegat de Son Carrió, i una amiga i dona que estima molt el seu poble, Catalina Rafela, i a més, sempre en deixa constància fotogràfica dels principals esdeveniments.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada