Ses Majestats els Reis d’Orient deixaren nombrosos regals als nins i nines de la zona costanera de Sant Llorenç

A les sis de l’horabaixa del passat dimarts dia 5 de gener, arribaren a la Delegació de sa Coma els Reis s’Orient, Ses Reials Majestats, Melcior, Gaspar, i Baltasar, acompanyats dels seus Patges Reials, allà els esperaven el regidor de Turisme , Nicolau Bordal, i la regidora de Festes de la zona costanera, Emilia Díaz-Asensió, que els donaren la benvinguda i agraïren, la seva visita.
Els regidors, posaren a disposició de les Reials Majestats el tren turístic, per fer el llarg recorregut pels pels carrers de s’Illot , Cala Millor, i sa Coma. Els patges, anaven llançant espectaculars castells de confetis, que deixava bocabadats a petits i grans, i més tard els reis, van deixar nombrosos regals als nins i nines que s’havien portat bé.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada