El grup Kambrass Quintet, premiats a Suïssa amb 2on premi a l’ORPHEUS Swiss Chamber Music Competition 2020

La felanitxera Maria Servera Monserrat, és component del KamBrass Quintet, que neix l’any 2017 a Barcelona, a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), sota el mestratge de Pablo Manuel Fernández. Amb només tres anys de la seva formació, han rebut classes d’Albert Gumí, Lluís Vidal, Mireia Farrés, Daniel Perpiñan, Vicente López, Luís González, Therry Caens, així com també dels membres del famós quintet Spanish Brass.
Han ofert concerts pel territori balear i català, actuant també a Barcelona, Obertura Spring Festival 2019 i al Cicle de Joves Intèrprets de l’Ametlla del Vallès.
Actualment, tots els components del grup estan cursant un màster de música de cambra a la prestigiosa, Hochschule Luzern, on reben classes dels professors Martin Schippers, Olivier Darbellay, Immanuel Richter i Lukas Christinat.
Recentment, KamBrass han estat premiats amb el 2on premi al ORPHEUS Swiss Chamber Music Competition 2020, un dels concursos més destacats de Suïssa.
A més, també varen rebre el premi “Gold Star” en les categories de música de cambra Emergent i Professional del concurs online Music and Stars Awards. KamBrass està format per Guillem Cardona i Joan Pàmies, trompetes; Maria Servera, trompa; Xavier Gil, trombó; i Oriol Reverter, tuba.
Dia 11 de setembre, tenen previst actuar al «Festival Musikdorf» a Ernen, Suïssa.
La més cordial felicitació al grup, pels premis, i de manera especial a na Maria, que aquests dies de Nadal els ha passat amb la seva família a Felanitx, i que el dimecres 6 de gener, va marxar novament a Suïssa per continuar amb el màster que té una durada prevista de dos anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.