Els Reis Màgics d’Orient arribaren a cavall a Son Servera, Cala Millor, i Cala Bona

El dimarts dia 5 de gener, els Reis Màgics d’Orient, arribaren al poble de Son Servera a cavall, seguits dels patges reials amb una gran carrossa, on portaven els regals que els nins i nines recolliren amb molta alegria i il·lusió.
La regidora de Festes, Margalida Vives, ens va informar que enguany, a causa de les restriccions horàries, a ses Majestats Reials d’Orient no els va donar temps d’arribar fins a Cala Millor, i Cala Bona, i el dimecres dia 6 de gener, i van portar els regals. El bon temps va acompanyar a la cavalcada de Ses Reials Majestats, Melcion, Gaspar, i Baltasar, per la costa i van poder passejar pels carrers i veure la il·lusió de petits i grans, quan recollien les joguines que els van entregaren els patges reials.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada