Encesa de torres, talaies i talaiots pels drets humans

Entre les 13 i les 18,30 del proper dia 9 16 de gener s’encendran torres, talaies i talaiots de la Mediterrània. Aquest acte té per objectiu defensar els Drets Humans i denunciar les diferents situacions d’abús contra els Drets Humans que es viuen arreu del món.

L’organització és de la Direcció Insular de Patrimoni i compta amb el suport dels Bombers de Mallorca, l’112, Amnistia Internacional, Ajuntaments de Mallorca, IES Marratxí i Fons Mallorquí de Solidaritat.

Si voleu participar-hi o desitjau més informació vos podeu adreçar a encesa2021@gmail.com

(L’encesa s’ha ajornat al dia 16 de gener).

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada