La casella de resident es marcarà al final de la compra del bitllet per controlar els preus de les companyies

Dos anys després d’haver-se anunciat, havia d’entrar en vigor el mes de gener de 2019, els pressuposts generals de l’Estat preveuen que quan es faci la compra d’un bitllet de transport per viatjar amb avió o en vaixells, els ciutadans de les Illes Canàries i les Illes Balears, marcaran la seva condició de resident al final del procés de compra per evitar pujades camuflades de preus per part de les companyies.

Aquesta mesura havia estat reclamada per les associacions de consumidors i el ministeri de Foment s’havia compromès a aplicar-la, però la pròrroga dels pressuposts durant l’any 2019 i 2020 no ho han permès.

Les companyies de transport tenen dos mesos de temps per posar al dia els sieus sistemes informàtics per tal d’adaptar-se a aquesta mesura.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada