Felicitació centenària

 

L’associació de la Tercera Edat de Sant Llorenç, felicita a la nostra veïnada Juana Salas Bauçà pel seu ben merescut centenari.

A la senyora Juana Salas Bauzà amb motiu del seu Centenari

Moltes gràcies i enhorabona!

Gràcies per tot el que, amb el vostre ésser,                                                                        ens heu sabut regalar, no sols als familiars directes,                                                          que també, sinó a tots els veïnats d’aquesta comunitat.                                                  Enhorabona perquè arribar als 100 és una meta                                                              desitjada que molts pocs aconsegueixen.                                                                          I arribar-hi amb les vostres condicions                                                                              de coneixements i benestar és,realment, extraordinari.                                                    Que en pugueu fer fins on arribi el desig!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada