Un mural d’art urbà amb motiu de la festa de Sant Antoni se suma a la ruta «Color Millor»

L’obra, de l’artista serverí Sath representa en una seqüència d’imatges el primer ball del dimoni.
“Forca-força”: la forca del dimoni i la potència i el sentiment -la força- que neix en veure el primer bot i ball d’aquesta festa és el que representa el nou mural que ja llueix als carrers de Son Servera.
Una iniciativa de l’artista serverí Sath i l’Ajuntament que s’ha presentat aquest dimecres, 13 de gener, i que forma part del projecte «Color Millor» que es va iniciar l’any 2018 a la zona costanera com un atractiu turístic més i que s’ha anat expandint també per l’interior del municipi.
La pintura, que es troba ubicada al carrer Cos, representa en 24 imatges una seqüència del primer ball de la festa de Sant Antoni: “és una manera perquè els serverins i les serverines puguin gaudir d’aquest moment especial per al poble de forma virtual en un any on no serà possible fer-ho de cap altra manera”, ha explicat l’artista.
Les imatges aniran rotant per crear la sensació de moviment en un vídeo que es podrà veure a través d’un codi QR que es col·locarà en una placa al costat del mural i el completarà perquè en un clic tothom es pugui traslladar al moment màgic del primer ball.
L’obra s’acabarà oficialment el dia 16 de gener, quan des de les xarxes municipals podreu veure el resultat en l’audiovisual que recollirà la seqüència de dibuixos amb la música santantoniera i que serà el vídeo que es veurà accedint al QR del mural.
La festa de Sant Antoni és una de les més arrelades a Son Servera i any rere any reuneix un gran nombre de persones en tots els actes. Amb aquesta obra es pretén commemorar en un any diferent la festa i que tots els serverins i totes les serverines, i també visitants, puguin reviure l’emoció d’aquests dies.
Aquesta pintura és la cinquena del museu d’art urbà a l’aire lliure «Color Millor», un projecte que pretén donar a conèixer tot el que pot oferir la nostra zona i la nostra destinació, i que ja ha mostrat el sol, la platja o la natura, entre altres, i que en aquest cas comparteix una part de la tradició de Son Servera.
Comunicat Ajuntament de Son Servera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.