Nova oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) a Cala Millor a l’edifici de la policia local

Amb el compromís de facilitar la realització de tràmits administratius, la comunicació amb el consistori i dissenyar una administració més pròxima i eficient, l’Ajuntament de Son Servera obri el dilluns 8 de febrer, una nova oficina d’atenció a la ciutadania (OAC) al nucli costaner de Cala Millor, a l’edifici de la Policia Local.
L’Oficina ha estat inaugurada per la batlessa Natàlia Troya i la regidora de Recursos Humans, Reme Cañadas.
Les persones residents en aquesta zona no hauran de desplaçar-se fins a Son Servera per a les seves gestions amb l’Administració local: Registres generals i de finestreta única, Acreditacions de certificats de l’FNMT, inscripcions en el padró municipal i canvis de domicili, emissió de certificats de padrons, i molt més, són els serveis que disposaran el ciutadans.
El horari d’atenció al públic és de dilluns de 8:30 H a 14H. Els tràmits especials de la FNMT/certificats digitals i inscripcions en el padró i canvis de domicili són els dimecres i divendres.
Cal recorda, que tendran prioritat les persones amb cita prèvia! És pot demanar cita a la pàgina www.sonservera.es habilitada per l’ajuntament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.