Crònica:Cardassar-Collerense

El Carde deixa escapar tres punts fonamentals del Moleter (1-3).

Capvespre assolellat al Moleter buit per les mesures de sanitat a causa de la covid-19 però es pogué seguir el partit per “streming” gràcies a una gran quantitat de col·laboradors i retransmès per 2 grans com son Coveti-Simonet

Sabent de la importància de la victòria els 2 equips sortiren molt endollats al partit però eren els del Coll que s’avançaven.

A la segona part el Carde empatava fins que a una pilota morta dins l’àrea local els visitants es tornaren a avançar i amb el Carde cercant l’empat ampliaren l’avantatge i s’endugueren els 3 punts des Moleter..

Foren expulsats B. Toni i el míster local.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada