Presentació de “Confinades”

Figues de cosines ens ha fet arribar la següent invitació:
Vos volem convidar a la presentació del curtmetratge “Confinades”, premi art Jove 2020, amb protagonistes de molts pobles del Llevant de Mallorca.
“En un moment on tot s’atura les dones han treballat més que mai. Han estat alhora: mares, professores, cuidadores, treballadores, organitzadores, cuineres, psicòlogues, netejadores… S’han situat a primera línia d’aquesta crisi. Testimonis de dones de totes les edats i de diferents sectors ens ho conten de primera mà. Quines conseqüències tendrà la COVID19 per les dones? Han estat les grans cuidadores durant la pandèmia? Els donem veu i coneixem de ben aprop les seves vivències”.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada