La Copa

Després d’unes semifinals apassionants, la Copa del Rei ja té finalistes: Barça-Athletic, a La Cartuja, el proper 17 d’abril.
El Barcelona remuntà un 2-0 al Sevilla. Gerard Piqué, en el minut 93, duia el partit a la pròrroga, on un gol de Braithwaite ficà els blaugranes a la finalíssima. Per altra banda, l’Athletic viatjava al Ciutat de València amb un perillós 1-1 de l’anada i s’imposà en la pròrroga per 1-2.
Cal recordar que el Cardassar va quedar emparellat al quadre amb l’Atlético.
Degut a la situació que tots sabem que ens ha tocar viure, es dona la circumstància que el 4 d’abril es disputarà la final de 2020, que es dona la casualidad que el Bilbao també la jugarà contra la Real Sociedad.

Breus: Diumenge el Barça eligeix president

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada