La creixent taxa d’ansietat: un perillós efecte col·lateral de la pandèmia

Set eines útils a JW.ORG per vèncer l’ansietat.

Pocs esdeveniments en la història contemporània han trastocat tant el benestar emocional de les persones d’arreu del món com la pandèmia de la COVID-19. L’amenaça de contreure o transmetre una malaltia potencialment mortal, i les conseqüències afegides de l’ansietat i l’aïllament han tingut un impacte enorme en persones de tot origen.

Per ajudar a fer front a aquesta situació, el lloc web oficial dels testimonis de Jehovà, jw.org, presenta un vídeo titulat «Què pots fer davant d’un brot víric?». Es tracta d’una explicació de tres minuts a l’estil «pissarra animada», que ofereix a les famílies mètodes pràctics per minimitzar l’impacte emocional de la pandèmia, així com el seu efecte en la nostra predisposició espiritual.

Aquest mateix lloc ha estat presentant informació des del començament de la pandèmia per ajudar persones de totes les edats i procedències a mantenir-se tranquil·les, ben informades i, en la mesura del possible, sanes davant aquesta inesperada crisi sanitària. Cal destacar que el lloc web jw.org presenta aquestes recomanacions en 1.027 idiomes, respon a preguntes freqüents dels seus usuaris, i mostra com el missatge de la Bíblia garanteix un futur ple d’esperança.

 

  • Enllaços a set eines útils a jw.org

 

Què pots fer davant d’un brot víric? (jw.org)

Com vèncer la fatiga pandèmica | Versets i principis bíblics que et poden ajudar (jw.org)

Com fer front al confinament (jw.org)

L’ansietat en els homes. Pot la Bíblia ser d’ajuda? (jw.org)

Quan quedar-se a casa no es segur (When staying home isn’t safe, religionnews.com)

Pot ajudar-me la Bíblia a lluitar contra la depressió? (jw.org)

Què diu la Bíblia sobre les pandèmies? (jw.org)

Jorge Weyand, membre de la junta administrativa dels testimonis de Jehovà a Espanya, va comentar: «Des que va esclatar la pandèmia, molts han sentit que la vida se’ls hi escapa de les mans. Gràcies als principis de valor etern que conté la Bíblia, la informació d’aquests enllaços ajuda a persones de totes les edats i antecedents a gestionar millor els seus sentiments davant la pandèmia». Qualsevol persona que desitgi consultar aquesta informació i no tingui Bíblia, pot descarregar-se una còpia gratis o llegir-la en línia a jw.org. No fa falta registrar-se ni donar dades personals.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada