Tornen les activitats a les biblioteques municipals

Després d’un parell de mesos sense poder fer cap tipus d’activitat, les biblioteques del terme de Sant Llorenç des Cardassar tornen posar en marxa la seva vesant més dinamitzadora amb contacontes, clubs de lectura, tallers…gràcies a l’eficient treball de les bibliotecàries Antònia Brunet, Maria Bel Pont, i Assumpció Riera.
Així, i dins el marc del Dia de la Dona, Antònia Brunet, de la biblioteca de sa Coma va poder dur a terme el seu Club de Lectura d’Adults, interromput des del mes de desembre. Aquesta vegada el llibre a comentar fou Aprendre a parlar amb les plantes de l’autora catalana Marta Orriols. La tertúlia fou conduïda per Eulària Arlés que des de fa dotze anys és l’encarregada de presentar i moderar aquesta activitat. Enguany a causa de la pandèmia les tertúlies es duen a terme a l’Auditori de Sa Màniga per poder garantir en tot moment les distàncies de seguretat.
Pel que fa a les activitats amb els més petits, les tres biblioteques del terme van organitzar un contacontes a càrrec de na Margalida Amengual per celebrar el Dia de la Dona, així com també han adquirit més llibres per enriquir el seu raconet d’igualtat que varen inaugurar l’any passat just abans del confinament i que volen dinamitzar amb tot un conjunta d’activitats per a petits, joves i grans.
També han tornat començar amb els seus respectius Clubs de lectura infantils que fan conjuntament amb els tres col·legis del municipi. Les bibliotecàries estan molt il·lusionades per poder tornar organitzar activitats presencials ja que aquest fet dona vida a les biblioteques.
Cal a dir, però que totes les activitats tenen un aforament restringit i es fan seguint les totes les mesures de prevenció indicades en tot moment. Malgrat la situació actual, és molt important poder continuar oferint aquests serveis per a tota la població, així com també remarcar que la cultura és segura.
Sa Coma
Sant Llorenç

Son Carrió

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada