Els Malalts de Turmell a la 10Km “La Yodeman Sky Runner” de Palma

Davant un dels escenaris més preciosos de Mallorca amb la Seu de Ciutat com a paisatge de fons, però alhora amb un recorregut amb alguns escalons i certament tortuós i ratoner a la seva part superior, que feia frenar sovint i dos revolts o 3 que es tancaven en excés, ha tengut lloc avui a Palma aquesta “Yodeman Sky Runner”, a la que s’ha imposat l’atleta més en forma d’aquest sector,  el bunyolí Antoni Gran.

Pel que fa a la participació del club llorencí avui tan sols comptava amb dos participants a aquesta cursa, un era jo mateix que he completat el recorregut amb un temps de 39 minuts i 44 segons i una mitja de 3’58 (30è classificat a la general-10è categoria V35M) i l’altre en Sebastián Masullo que ha acabat amb un temps de 44 minuts i 17 segons i una mitja de 4’26 (62è a la general-18è categoria V45M).

Podeu consultar els resultats a aquest enllaç, i davall de les dues fotos us deixam dos enllaços a on hi trobareu més imatges provinents de Facebook.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada