Cicle de conferències. Obrir per tancar. Monogràfic de memòria històrica

L’Escola Municipal de Mallorquí de Manacor ha organitzat un cicle de conferències i activitats amb el títol Obrir per tancar. Es tracta d’un monogràfic sobre memòria històrica que ha estat coordinat per Antoni Tugores Manresa, investigador i periodista.

Les sessions es desenvoluparan al Teatre de Manacor. Es poden recollir les entrades per a cada conferènciael mateix dia a les taquilles del teatre a partir de les 18,15 fins a les 18,45. Les conferències estan programades a les 19 h i es podran seguir, també, en directe, pel canal de YouTube de l’Ajuntament de Manacor

https://www.youtube.com/channel/UC0ojsP3qEUH1b0P1Vy82AIA

També hi ha previst un itinerari que es dura a terme els dies 17 d’abril i es repetirà el dia 7 de maig, ambdós amb inscripció prèvia.

Tota la informació la podeu trobar al següent díptic

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada