Vacunes

Probablement, si esmentava els noms d’Ugur Sahin, Ozlem Tureci, Sarah Gilbert, Derrick Rossi o Noe Mercado, la majoria dels lectors no sabrien de què els estic parlant, com també em passava a mi abans de cercar-los per internet. En canvi, si posava els noms Pfizer, Astra Zeneka, Moderna o Johnson & Johnson, molta gent veuria tot d’una que estava xerrant de quatre de les vacunes que s’han desenvolupat per protegir-nos del covid-19.

La cosa és que, aquells, són els noms dels científics que han dirigit –o, si més no, en formen part destacada– els equips que desenvoluparen les esmentades vacunes, els dos primers dels quals són alemanys que varen haver d’emigrar de Turquia.

Així mateix és llastimós que sapiguem els noms de les empreses però no els dels científics.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada