El que és promès, Sigui atès!

Informació CEIP Punta de n’Amer de sa Coma.
Una setmana més tard, els Teeny-Weenies ens informen de les seves darreres novetats. Al llarg de la setmana, s’han repartit les tasques:
4t A ha estat l’encarregat de realitzar una vídeo carta per a l’alumnat d’infantil. S’ha fet en anglès i en català; mentre que 4t B ha patrullat pels carrers propers a l’escola per comunicar als veïns, no només la importància de reciclar vidre adientment; sino de col·laborar i participar en la campanya posada en marxa.
Per tal de facilitar-los la tasca, aquests han recollit els envasos de vidre porta per porta.

Els i les alumnes de 5è s’han encarregat de realitzar les vídeo cartes per 1r Cicle d’Educació Primària (1r, 2n i 3r) i pels dos cursos de 6è.
L’alumnat de 6è no participa d’aquest projecte perquè ells es troben immersos en un altre. Si tot va bé veurà la llum a finals del mes d’abril i no dubteu que compartirem amb vosaltres la feina feta; però ara per ara… tornam amb els Teeny Weenies!

Mentre 5è A i B estaven de rodatge; 5è C ha estat l’encarregat de fer arribar el missatge al forn de Can Beñó i als tres restaurants més propers a nosaltres. Los Hermanos Jiménez, La Bodega i Punto 7. Qui molt amablement no només ens han deixat penjar els pòsters; sino que també han fet la seva aportació d’ampolles. Teníem pensat arribar més enfora, però amb un temps rècord aconseguírem més de 60 ampolles i decidírem tornar al centre.

D’aquí sorgí uns dels challenges que presentam a concurs: The Glassed Conga. Es tracta de fer el ball de la conga mentre es reciclen els envasos de vidre recollits. Ens ho passàrem d’allò més bé!
A continuació vos passarem el codi QR perquè tingueu accés directe a l’enllaç dels Challenges, Vídeo Cartes, … ! Setmanalment vos anirem presentant nous reptes.
Vosaltres també podeu compartir els vostres propis. Així com vagin arribant, l’equip Teeny Weeny els estudiarà. Si passen el procés de selecció els podreu veure a la nostra pàgina web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.