Presentació dels llibres “Epigramari” de Joan Tomàs Martínez i “La terra i altres llocs” de Lucia Pietrelli

El proper divendres dia 26 de març, al pati de la Misericòrdia de Palma, està prevista la presentació dels llibres, Epigramari de Joan Tomàs Martínez, i La terra i altres llocs de Lucia Piettrelli.
Joan Tomàs Martínez Grimalt (Palma, 1984) Dramaturg, poeta i guionista, Llicenciat en Història Comparada per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha publicat llibres d’assaig històric, teatre i poesia i ha obtingut entre altres premis, el Miquel Costa i Llobera (2008) per Els Jorns i el premi Bernat Vidal i Tomàs (2009) per Proètica dels plaers. L’any 2016 publicà el llibre Obagues i solanes.

Lucia Pietrelli (Candelara – Itàlia 8 d’abril del 1984). és una escriptora, poetessa i traductora de l’italià. Fou l’encarregada d’elaborar i llegir el manifest de la Diada de Mallorca del 31 de desembre de 2014.Ha publicat novel·la i llibres de poesia. Entre altres premis, l’any 2011 obtingué el premi Bernat Vidal i Tomàs per Violacions, l’any següent el Benet Ribas de poesia amb Esquelet i el 2020 el premi Lletra d’Or per Lítica.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada