Campanya internacional per convidar tothom al Memorial de la mort de Crist per via telemàtica

El passat dissabte 27 de febrer va començar arreu del món una campanya amb l’objectiu de convidar el major nombre de persones a la celebració del Sopar del Senyor, conegut popularment com l’Últim sopar. Un mes després, concretament el dissabte 27 de març, tindrà lloc l’acte en el qual es recordarà la mort de Jesucrist.

La celebració anual del Memorial tindrà lloc a uns 240 països i territoris de manera seqüencial en un país rere l’altre, segons el recorregut del Sol al capvespre del 27 de març. Els testimonis de Jehovà consideren aquesta ocasió como la més important de l’any, ja que en ella es recorda per què va ser necessària la mort de Jesús, i el que la seva mort significa avui per a tota la humanitat. A la mateixa invitació també s’inclou la possibilitat d’assistir la setmana anterior, el diumenge 21 de març, a la presentació d’una conferència bíblica especial titulada Has trobat una «perla de gran valor»?, en la que s’explicarà el significat d’una de les paràboles més sorprenents de Jesús.
Antonio Rodríguez, membre de la junta administrativa de la seu dels testimonis de Jehovà a Espanya, va dir: «Al 2020, uns 18 milions de persones van assistir al Memorial arreu del món, i d’aquests, vora 10 milions no eren testimonis de Jehovà. Aquestes dades proven que el Memorial és una celebració anual molt important, no tan sols pels testimonis de Jehovà, sinó també pels milions de persones de tot el món que ens acompanyen. Volem que tots els nostres veïns rebin una invitació i estiguin a aquest esdeveniment en el lloc més convenient».
Aquest any, igual que l’anterior, aquesta reunió tan especial es celebrarà per via telemàtica degut a la pandèmia. Per amor i respecte a tothom, els Testimonis no volen donar lloc a situacions que generin contagi. Si vols saber com connectar-te, pregunta a un testimoni de Jehovà a la zona on vius. Hi estàs afectuosament convidat.

Per a més informació:
• Ves al següent enllaç: https://www.jw.org/cat/testimonis-de-jehova/memorial/
• Mira el vídeo Per què va morir Jesús? i l’article ¿En qué sentido es el sacrificio de Jesús un “rescate por muchos”?

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada