L’Ajuntament de Manacor revisa l’expedient de la pedrera que afecta el puig d’en Móra

Comunicat.
L’Ajuntament de Manacor revisa l’expedient de la pedrera que afecta el puig d’en Móra, a la serra de Llodrà, explotada per Gravera Sa Torre S.L. Davant la preocupació veïnal per l’impacte visual i ambiental de l’explotació minera, l’Ajuntament de Manacor ha iniciat la revisió de l’expedient per comprovar que les tasques que executa l’empresa s’ajusten als permisos existents.
L’Ajuntament de Manacor ja s’ha posat en contacte amb les diferents administracions competents en la matèria – la direcció general de Política Industrial i la conselleria de Medi Ambient- per abordar aquesta qüestió i comprovar que l’explotació que s’està duent a terme s’ajusta a la legalitat.
Així mateix, se sol·licitarà a aquestes dues administracions que participin d’una inspecció conjunta a la gravera. Amb aquestes actuacions, l’Ajuntament de Manacor posa de manifest la seva preocupació per l’impacte ambiental d’una explotació que té permís per explotar 25 hectàrees amb autorització fins el gener de 2031

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada