Celebrades les benediccions del Diumenge de Rams de Sa Coma, Cala Millor, S’Illot i Son Carrió

Amb la celebració del Diumenge de Rams comença oficialment la Setmana Santa. En aquest dia l’església catòlica recorda l’entrada triomfal de Jesús a Jerusalem enmig d’una multitud que el va aclamar com el Messies i el va rebre amb palmes i rams d’olivera. Las cerimònies principals d’aquest dia són la benedicció de les palmes, la processó , la missa, i durant la missa, el relat de la Passió de Crist.
Per segon any consecutiu, i degut a les mesures restrictives ocasionades per la Covid-19, no s’ha pogut celebrar la tradicional processó del Diumenge de Rams, però els que sí s´han celebrat han estat benedicció dels rams i la missa i lectura de la passió de Crist.
A s’Illot, la missa i benedicció del rams, el rector de la parròquia Fra Pere Vallespir, ho va celebrar el passat dissabte dia 27 de març, a les 18h, ja que el diumenge té al seu càrrec la parròquia de Cala Millor, i sa Coma.
A sa Coma i Cala Millor, la missa i lectura de la passió de Crist, es van celebrar respectivament a les 11 i a les 12 del matí, amb la presència de gran quantitat de fidels, que respectaren en tot moment les distancies i mesures de seguretat. A Cala Millor l’assistència va ser multitudinària i s’ompli aforament interior i les dues terrasses exteriors.
A Son Carrió, la celebració de la missa i benedicció dels rams va anar a càrrec de Mn. Rafel Umbert, la benedicció del rams també es va fer dintre de l’església seguint les normes establertes.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada