Gran actuació dels Malalts de Turmell al Duatló Cros Ciutat de Palma 2021

Els tres representants del club d’atletisme llorencí quedaren classificats a dins els primers 11 llocs a aquesta prova que es disputava el passat dijous a Ciutat i que comptava amb la participació de més d’una setantena de participants.

En Sebastià Rigo Binimelis, un autèntic especialista a aquest tipus de proves, fou el primer d’aquests tres duatletes en creuar la línia de meta i ho va fer en el quart lloc de la classificació absoluta (segon a la categoria VET1M) a tan sols 9 segons d’aconseguir el tercer lloc i pujar al podi a aquesta rellevant cita esportiva.

A la setena posició absoluta (cinquena a la categoria ABSM) hi va entrar en Jaume Mas Riera, un dels millors velocistes que té el club i que enguany ha demostrat tenir una molt bona progressió en proves de duatló i triatló.

A la onzena posició absoluta (sisena VET1M) hi arribà en Gaspar Mesquida Galmés, a menys de mig minut d’entrar al TOP10 de la calssificació general. Això en cap cas ha de desmereixer l’actuació de qui és a hores d’ara el millor fondista i també un dels atletes més polivalents del club llorencí, ja que una onzena posició a una prova d’aquesta envergadura és un resultat espectacular, a l’abast de ben poca gent.

Si voleu veure els resultats de la prova, els podeu consultar picant a aquest enllaç. Si voleu veure més imatges de la prova les podreu trobar al perfil de Facebook d’en Poncio Bover Amengual, d’on he extret les tres fotos que podeu veure.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.