Fotos i crònica del Concert de Pasqua de la Banda de Música de Sant Llorenç celebrat a sa Coma

El passat diumenge dia 4 es va celebrar a l’esplanada de l’església de Santa Maria de sa Coma, el concert de Pasqua de la Banda de Música de Sant Llorenç. Els músics i director, després de la sequera de concerts durant el passat any, obligada per la COVID-19, havien preparant amb il·lusió i treball el concert.
La climatologia adversa propiciada pel fort vent, no va ser impediment per als músics que arribaren ben preparats i travaren les partitures amb sis pinces. Nombrosos comarins i comarines no es volgueren perdre l’esperat concert de Pasqua, que començà a les 11’30 -acabada la missa-, sota la batuta del director Pere Siquier. Van tocar: el pasdoble El Abanico; Nothing gonna change for you, saxo solista Antoni Llodrà; Blue Tango (Leroy Anderson); Cirque du Solei; My Way- Naohiro Iwai; Algo estúpido; African Wildlife – Kees Vlak; i fora de programa Happy Togerher- A. Gordon, G. Bonner- arr.Doppel.
Una vegada més, el saxofonista Toni Llodrà va fer una gran solo amb Nothing gonna change for you. tot i ser el més majoret de la banda, com va dir el director, va tocar amb més il·lusió que mai.
El nombrós públic assistent va dedicar una llarga ovació a tots i cada un dels components de la banda, destacant del concert l’esforç de tots i cada un dels músics, ja que el fort vent no va impedir que tocassin amb més il·lusió que mai, essent molt difícil sobre tot pels instruments de vent.
Els joves percussionistes de la banda demostraren que els assajos fets a casa el passat any durant el confinament han donat el seus fruits i queda palesa la seva evolució.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada