Què en trobau? Rally de Manacor al seu pas per Sant Llorenç

Vagi per endavant que, a mi personalment m’agrada que hi hagi activitat al municipi, ja que si no se’n fa, els pobles tendeixen a convertir-se en pobles dormitori sense cap tipus de servei i, poc o molt, deixen de tenir atractiu per a la gent. També és cert que aquestes activitats s’han de desenvolupar dins d’un entorn adient i no de qualsevol manera. Dit això amb aquest escrit tan sols us vull transmetre una opinió d’una persona de Sant Llorenç que vaig veure l’altre dia a la feina i que em va comentar si podríem publicar quelcom al voltant dels desperfectes i la mala ubicació escollida segons ell, del Rally de Manacor que es disputà fa uns dies i que en una de les seves etapes passava per terres llorencines. L’afectat també em va esmentar que no era de rebut que una activitat com aquesta es portàs a terme per zones classificades com a ANEI.

Bé, com que ja he dit que en aquest cas l’opinió no és personal, i molt menys quan tot el que sé, ho sé de terceres persones, potser estaria bé que els lectors que n’estan assabentats donassiu la vostra opinió. Què en trobau?

Un comentari a “Què en trobau? Rally de Manacor al seu pas per Sant Llorenç

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada