La història robada. Versió radiofònica

La Vila Acció Teatral presenta La Història Robada, Versió Radiofònica amb Cati Nicolau, Margalida Alajarín, Antoni Tugores, Antoni Adrover, Joana Salas, Xesca Forteza, Tomàs Martínez, Jaume Riera, Ilde Muñoz i Joan Aguiló amb direcció de Joan Gomila.

La Història Robada és el títol de l’assaig i recull històric amb el qual l’investigador i periodista Antoni Tugores ens ha volgut aproximar a la figura d’Antoni Amer, “Garanya”, batlle de la ciutat de Manacor durant la Segona República; home adscrit al republicanisme federal, creador de nombrosos negocis particulars i impulsor d’avançades iniciatives públiques de caire educatiu, social i sanitari.

Tanmateix, en Garanya, fou vilment assassinat al final de l’any 1936 al cementeri de Son Coletes de Manacor. Tugores recull la seva obra sota el títol “El batle Antoni Amer “Garanya”: La història robada”.

L’any 2010 la companyia La Fornal d’Espectacles en va fer una dramatúrgia, l’espectacle va tenir molt d’èxit arreu de Mallorca i també es va poder mostrar a Catalunya i València.

10 anys més tard l’Associació d’Espectadors de La Sala La Fornal impulsa un nou muntatge, molt diferent al que es va fer fa 10 anys. Aquest recrea un estudi radiofònic al més pur estil de les clàssiques ràdio novel·les. Per això li hem donat per títol La Història Robada, Versió Radiofònica.

L’espectacle crea el mateix interès, les paraules i els fets són els mateixos que condicionaren la vida a partir de 1936.

La representació de La Història robada es farà els dies 24 d’abril, a les 19 h i 25 d’abril a les 12 i a les 19 h a la Sala La Fornal de Manacor.

Entrades a https://ticketib.com/ca/events/teatre-la-historia-robada-versio-radiofonica-sala-la-fornal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.