L’Ajuntament de Son Servera imparteix una xerrada de sensibilització sobre la Covid-19 a l’IES

Comunicat.
El passat dilluns, el policia tutor i el cap de la Policia Local de Son Servera han visitat els alumnes de 3r i 4t d’ESO, i de 1r de batxillerat i de FPB, per oferir-los una xerrada informativa sobre la Covid-19. Una activitat que ha tengut com a objectiu conscienciar els joves i reduir possibles riscs davant la Covid-19, ja que és un dels grups d’edat amb una vida social més activa.
Els agents han parlat de la situació actual, de les conseqüències de patir la malaltia i de la importància de respectar sempre les mesures de seguretat imposades per les autoritats sanitàries; a més, els han ensenyat eines per pal·liar riscs entre grup d’iguals.
El taller ha estat molt participatiu i ha intentant en tot moment fer reflexionar l’alumnat sobre tot el que envolta aquesta malaltia. La idea és que els adolescents entenguin la serietat d’aquesta pandèmia i es conscienciïn sobre la importància de prevenir un contagi no sols per a la seva pròpia salut, sinó per a la dels seus familiars i entorn més pròxim. Els tallers s’han realitzat en grups reduïts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.