L’Ajuntament de Son Servera imparteix una xerrada de sensibilització sobre la Covid-19 a l’IES

Comunicat.
El passat dilluns, el policia tutor i el cap de la Policia Local de Son Servera han visitat els alumnes de 3r i 4t d’ESO, i de 1r de batxillerat i de FPB, per oferir-los una xerrada informativa sobre la Covid-19. Una activitat que ha tengut com a objectiu conscienciar els joves i reduir possibles riscs davant la Covid-19, ja que és un dels grups d’edat amb una vida social més activa.
Els agents han parlat de la situació actual, de les conseqüències de patir la malaltia i de la importància de respectar sempre les mesures de seguretat imposades per les autoritats sanitàries; a més, els han ensenyat eines per pal·liar riscs entre grup d’iguals.
El taller ha estat molt participatiu i ha intentant en tot moment fer reflexionar l’alumnat sobre tot el que envolta aquesta malaltia. La idea és que els adolescents entenguin la serietat d’aquesta pandèmia i es conscienciïn sobre la importància de prevenir un contagi no sols per a la seva pròpia salut, sinó per a la dels seus familiars i entorn més pròxim. Els tallers s’han realitzat en grups reduïts.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada