Celebrat el campionat Balearskills a les noves instal·lacions de l’IES Puig de sa Font de Son Servera

BalearsKills és la competició per excel·lència dels alumnes de formació professional de diferents especialitats que té lloc a les Illes Balears a partir de proves pràctiques dissenyades pels coordinadors de cada modalitat. El premi pel guanyador que surt d’aquest concurs és representà a les Illes Balears al Certamen Nacional.
El passat dimecres dia 28 d’abril, el concurs de cuina Balearskills es va celebrar a les noves instal·lacions de l’IES Puig de sa Font de Son Servera. Hi participaren alumnes dels 6 Instituts de Secundària de les nostres Illes que concursen per guanyar el trofeu de millor cuiner de formació professionals: l’IES Juníper Serra de Palma, l’IES Puig de sa Font de Son Servera, el Guillem Casasnoves de Sóller, l’IES Calvià, l’IES M. Àngels Cardona de Ciutadella, i l’IES Sa Serra de Sant Antoni de Portmany.
Enguany el plat principal obligatori era un plat amb bacallà i productes de la terra, verdures, especies i ametlles de les illes. El jurat valorà els plats dels sis concursants que competiren amb les seves millors idees i el guanyador, guanyadora en aquest cas, va ser la representat de l’IES Juniper Serra, Ada Min Hawkins Carrillo, amb el seu bacallà aromaritzat.
L’Ajuntament de Son Servera, juntament amb diferents entitats i la Conselleria d’Educació, van formar part dels patrocinadors del concurs. La batlessa Natàlia Troya, i la regidora de d’Educació Mª Teodora Moreno, felicitaren als concursants.
Entre els assistents també hi van ser presentes, el batle de Sant Llorenç Mateu Puigrós i la regidora d’Educació Dolors Sánchez.
Ada Min Hawkins, guanyadora del concurs.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada