El fotogràf felanitxer, Mateu Bennàssar, entrega una fotogràfia al Servei de Paritori de l’Hospital de Manacor

Coincidint amb la celebració del Dia Mundial de la Matrona, el passat dia 5 de maig, el fotogràf felanitxer, Mateu Bennàssar Albons, va fer entrega el servei de Paritori de l’Hospital de Manacor d’una una donació molt especial. Una artistica fotografia de 2x 1,25 metres. La directora gerent, Catalina Vadell acompanyada per la directora d’infermeria, Francesca Rosa Rosal, i a la subdirectora de Gestió, Joana Vidal i una representació de professionals del servei de paritori van agrair aquesta donació que ja es troba ubicada a la sala d’espera del paritori.
Cal recordar que el Dia Internacional de la Matrona, se celebra el 5 de maig de cada any. Des de que va ser declarat per l’ONU amb l’objectiu de valorar i reconèixer el valor de les matrones o llevadores en el moment d’atendre les dones embarassades i el posterior naixement dels nadons.Les matrones amb l’ajuda de les noves tecnologies, avui en dia estan preparades per a proporcionar gairebé tots els serveis relacionats amb l’embaràs i el part. A partir d’enguany, la fotogràfia de Bennàssar retrà homenatge a les matrones i recordarà el treball que fan al llarg de l’any.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada