La maquinària ja està en marxa! El Book Crossing Junior ja és un fet!

Comunicat CEIP Punta de n’Amer.
El dijous 29 d’abril, els alumnes del CEIP Punta de n’Amer de sa Coma, rebérem un missatge inesperat. Na Regina Cortés, responsable del programa: No Venim amb Manual d’IB3 Ràdio ens demanà si estàvem interessats en participar en el seu programa i així poder explicar la iniciativa. La idea ens feu molta il·lusió però havia d’estar tot perfectament editat abans de dissabte.
El divendres preparàrem el micròfon i dispositiu mòbil per enregistrar, però tot semblava posar a prova les ganes de voler formar part d’aquesta notícia. Ens plogué, hi havia el jardiner de les zones verdes de Sa Coma, els picapedrers de la reforma de la nostra escola, els cotxes que ja arribaven a cercar als seus fills/filles, les aules vivint la primavera, …
Per un moment, estàrem a punt de llençar la tovallola; però els infants no volien rendir-se i demanaren si no hi havia una altra opció. Es parlà amb na Regina i ens donà temps fins a les 17h. Aquí fou quan n’Ainhoa, en Lluc, n’Arafat i na Martina agafaren les regnes de la situació i es comprometeren a entregar-ho dintre del marge demanat; i així ho feren! Enhorabona per aquest esperit lluitador i per voler fer la feina ben feta!
A continuació trobarem l’enllaç a l’entrevista radiofònica!
La setmana del 3 al 7 de maig hem estat registrant els llibres i preparant les bosses de viatge! Tenim la bosseta amb una etiqueta identificativa, el passaport, el mini diari i el llibre viatger. Aquest cap de setmana ja poden començar a amagar els llibres. Ho faran dintre de 4 zones prefixades.
4t A/B d’Educació Primària
CEIP PUNTA DE N’AMER

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada