Convocades les ajudes de mobilitat i desplaçaments per a estudiants universitaris

La Secretaria Autonòmica d’Universitat, Recerca i Política Lingüística té com objectiu ajudar l’alumnat que vulgui estudiar fora.

La Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura, a través de la Direcció General de Política Universitària i Recerca, ha fet públiques les convocatòries d’ajudes per a estudiants universitaris que participen de programes institucionals de mobilitat a la Unió Europea o que hi cursen estudis. Segons ha explicat la secretària autonòmica d’Universitat, Recerca i Política Lingüística, Agustina Vilaret, “consolidam aquestes convocatòries, pensades per fomentar la mobilitat dels nostres estudiants”. 

Hi ha dos tipus d’ajudes: en primer lloc, aquelles destinades a compensar part del cost del desplaçament dels alumnes de les Illes Balears empadronats a Mallorca que, atès el fet insular, s’han de desplaçar i han de residir fora de l’illa per cursar estudis universitaris oficials a qualsevol país de la Unió Europea (UE-27) durant l’any acadèmic 2020-2021. El termini per sol·licitar-la acaba el 16 de juliol. La quantitat disponible és de 377.645 euros.

En segon lloc, la convocatòria d’ajudes complementàries per l’alumnat de les Illes Balears que participa en programes institucionals de mobilitat (Euroregió Pirineus Mediterrània; Erasmus+; SICUE) per cursar part dels estudis universitaris a qualsevol país de la Unió Europea (UE-27) durant l’any acadèmic 2020-2021. El termini per fer-ne la sol·licitud acaba el 30 de juliol. La quantitat total és de 50.000 euros.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.