Crònica: LLosetense-Cardassar

El Cardassar no du res de la seva visita a Lloseta (2-1)

En un capvespre assolellat i una bona afluència de públic a les grades, tot pintava bé per al Cardassar, que arribà al descans amb el resultat de 0-1 i un penalt aturat pel porter de l’equip llorencí.

Al segon temps, amb canvis de jugadors i de posicions, els locals cercaven els tres punts, mentres que l’equip llorencí era més conservador. Així, els locals empataren i no va esser fins al final en què, amb una jugada desafortunada, els llorencins es feren un gol a pròpia porta i els punts quedaren a Lloseta.

Breus: El Giro ja roda. J. Reinoso, el paralímpic inquer, aconsegueix dues medalles per al RFDC, als Campionats del Món. El Barçá femení aconsegueix la lliga.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada