Els Malalts de Turmell a la FelanitXtrem i al memorial Toni Lladó de Campos

Fins a quatre Malalts de Turmell varen prendre part aquest passat dissabte a la prova de muntanya felanitxera “FelanitXtrem”. Val a dir que tant els temps totals com les mitges quilometriques a proves com aquesta, a on existeix un desnivell positiu de 575 metres, ténen poca importància, o com a mínim una importància relativa, ja que  no es poden mesurar amb un paràmetres estandarizats, com si es pot fer a una cursa de pista o d’asfalt amb desnivell igualat.

En Juan Tenorio Rupérez, que quedà a la setena posició absoluta i primer classificat a la seva categoria M-40, va ser el primer atleta del club llorencí en travessar la meta amb un temps de 1:02:06 (4:58).

El següent en arribar va ser en Bernat Melis Brunet, que va completar la cursa amb un temps total de 1:14:51 (5:59).

En Sion Xavier Jaume Llinas fou el tercer atleta del club en arribar aturant el rellotge a 1:16:18 (6:06).

En Joan Gomila Jaume va finalitzar aquesta cursa extrema amb un temps de 1:24:14 (6:44).

La participació dels Malalts de Turmell al Memorial Toni Llado de Campos, va ser d’un atleta a la cursa de 6,5 Km i un altre a la cursa de 12,4.

A la cursa més de 6,5 Km hi participava en Sebastian Masullo que acabà la cursa a la vint i setena posició amb un temps de 26:10 (4:02).

A la cursa més llarga, la de 12,4 Km hi participava en Serafí Lliteres Maçanet (jo mateix), que travessà la línia de meta a la setzena posició absoluta (setè M-35) i amb un temps de 47:34 (3:54).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.