Concert de Primavera de la Banda de Música Local de Son Servera

El proper dissabte dia 15 de maig, la Banda de Música Local de Son Servera oferirà el Concert de Primavera. Serà el primer concert d’aquest any, i dirigit per Fernando Gil Alonso, degut a que el director titula,r Joan Antoni Ballester, està de baixa per paternitat, ja que juntament amb la seva parella, Isabel Catay, el dissabte dia 6 de febrer, van ser pares d’una preciosa nina que han anomenat Inès. Des d’aquestes pàgines ens coplau felicitar a la parella, i comentar que segons els músics, el director Joan Antoni, amb l’arribada de la seva filla, està més content que amb una partitura nova.
El repertori escollit per Fernando i consensuat amb els músics pel Concert de Primavera serà el següent: A discoveryfantasy (Jan de Haan) que té cinc parts: Introduction, Bolero, Rondeau, Intermezzo i Finale; Film-Festival (Hans Kolditz); Fanfarria per a un comarcal (Azael Tormo Muñoz); Adiós Nonino (Klass van der Woude); The cream of clapton (Ron Sebregts); i Waltz n. 2 (Johan de Meij).
El concert donarà a les 20:30h. a l’Església Nova de Son Servera, on el bon temps ha permès a la banda fer tots els assajos amb les mesures de distància i seguretat recomenades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.