Crònica: Cardassar-Esporles

El Cardassar remunta i amarra els tres punts (3-2)

Molt sol al Moleter, on les afeccionats pogueren gaudir de la remuntada llorencina a un partir avorrit. El tècnic local introduí canvis a l’onze (lesions, canvis tàctics, etc). i al quart d’hora l’Esporles ja guanyava 0-2. Just abans del descans, amb una passada del porter llorencí B. Rosselló, el Cardassar retallava distàncies per iniciar la remuntada davant el cuer, l’Esporles.

El descans serví pera agafar forces i perquè M.A. Tomàs fes canvis per creure en la remuntada, i així va esser: el Cardassar pitjà fins que aconseguí posar-se davant i fer que els punts quedassin a casa.

Breus: L’equip de C. Miquel (Minero) d’atletisme, campions de Balears. Enhorabona! Acaba el World Padel Tour, de Vigo. El Mallorca és de Primera.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada