L’Ajuntament de Son Servera instal·la bústies de devolució de llibres 24 hores

Comunicat.
D’aquesta manera, les persones usuàries de les biblioteques municipals de Son Servera i Cala Millor podran retornar els préstecs sense limitar-se a l’horari d’obertura dels centres.
El Departament de Cultura de l’Ajuntament de Son Servera ha instal·lat dues bústies de devolució de llibres: una al carrer del Doctor Esteva, devora la façana de l’Església Nova, i una altra al Centre Cívic de Cala Millor.
Amb aquesta nova iniciativa, es pretén facilitar als lectors que puguin deixar els llibres de forma més ràpida, sense esperes i sense necessitat de desplaçar-se fins a les biblioteques ni adaptar-se als horaris d’obertura d’aquestes.
Les bústies de devolució de llibres 24 hores són uns contenidors que permeten retornar els préstecs a qualsevol hora del dia.
Amb tot, el personal tècnic de les biblioteques seguiran recollint i gestionant igualment les devolucions presencials dins el seu horari laboral, a més de vigilar que les devolucions se segueixin fent en els terminis prevists.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada