Imatge amb text / Text amb imatge

Els camps comencen a groguejar. S’apropa el temps de messes. Ara mateix és data i temporada intranscendent. Antany no ho era. En el terme municipal tenim noms -Son Còdol, Son Fam…- que ens recorden la transcendència d’aquest moment de la recollida del gra.

Tenim memòria curta, no ens afecta directament i ens n’hem fotem de la desigual distribució de la riquesa, però hi ha gent, molt gent que passa fam.

No hi ha manifestacions públiques, ni resolucions polítiques. La premsa no en parla però les dades de l’Organització de les Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agrucultura són contundents: 795 milions de persones passen fam.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada