Els Malalts de Turmell a la Triatló de Pollença i a les 10 milles de Maó

Amb tota l’atenció centrada amb la prova de triatló “X Totaltri Mallorca 2021” que es desenvoluparà aquest diumenge dia 6 de juny, en bona part del seu recorregut, per la costa del municipi de Sant Llorenç, i que comptarà amb la participació de 5 “Malalts de Turmell”, aquest cap de setmana passat hi va haver 3 atletes del club llorencí que varen competir, dos d’ells ho feren al Triatló de Pollença i l’altre a les “10 milles Ciutat de Maó”.

Triatló de Pollença

Ricardo Pascual Ferrer 1:23:27 (31è-V40M)

Sebastián Masullo 1:25:33 (33è-V40M). No he pogut trobar-ne cap imatge.

10 milles Ciutat de Maó

A aquesta prova que es disputava a Menorca, l’únic participant del Malalts de Turmell vaig ser jo mateix, en Serafí Lliteres Maçanet 1:05:06 (3r-V40M). Un desnivell de més de 200 metres amb 3 o 4 costes molt dures i l’afegit d’una temperatura molt alta (feia molta calor i gens d’aire) i cap mena d’ombra (exceptuant el tram que transcorria per l’Illa d’en Pinto), va endurir encara més les ja de per si dures condicions de la prova, fins al punt de que un enamorat d’aquell port marítim i del seu paisatge com jo, arribàs durant uns minuts a sentir-ne justament el contrari. Així i tot, vaig acabar bé la prova i els resultats varen merèixer prendre part a aquesta competició a la qual, tot i la seva duresa, ja torn tenir ganes de participar-hi. No demaneu mai a un corredor perquè paga per patir tant 😂.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada